06 26 55 40 90 bartb@dbmetrics.nl
Selecteer een pagina

Continuous Assessment – NL

Een publicatie in de Continuous Everything reeks

Continuous Auditing

Continuous Assessment is een aanpak die beoogt om DevOps teams zich op een continue wijze zich te laten ontwikkelen qua kennis en kunde op het gebied van business, development, operations en security. Dit boek geeft een hulpmiddel om de DevOps teams bewust te maken waar zij staan qua ontwikkeling en welke eerstvolgende stappen zij kunnen zetten om zich te ontwikkelen.

Titel Continuous Assessment
Auteur Bart de Best
ISBN 978-94-92618-47-4
Druk 1e
Publicatie 2022
Uitgever Leonon Media
Verkoop Contacteer dbmetrics
Werkboek /

 

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit de business case voor Continuous Assessment, de architectuur van de twee assessment modellen en de assessment vragenlijsten.

Het DevOps Cube model is gebaseerd op het idee dat DevOps vanuit zes verschillende perspectieven van een kubus kunnen worden bekeken te weten: ‘Flow’, ‘Feedback’ en ‘Continuous Learning’, ‘Governance’, ‘Pipeline’ en ‘QA’.

Het DevOps CE model is gebaseerd op de Continuous Everything perspectieven te weten: ‘Continuous Integration’, ‘Continuous Delivery’, ‘Continuous Testing’, ‘Continuous Monitoring’, Continuous Documentation’ en ‘Continuous Learning’.

Dit boek is een uitstekende spiegel voor ieder DevOps team dat snel een compleet beeld wil vormen van op te pakken DevOps best practices.

/