06 26 55 40 90 bartb@dbmetrics.nl
Selecteer een pagina

Continuous Deployment – NL

Een publicatie in de Continuous Everything reeks

Continuous Auditing

Continuous Deployment is een holistische Lean production aanpak die beoogt om op een incrementele en iteratieve wijze continue software te deployen en te releasen waarbij time to market en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Het woord ‘holistisch’ verwijst naar de PPT-begrippen: People (multiple expert), Process (kennis van bedrijfs- en beheerproces-sen) en Technology (applicatie en infrastructuur programmeren. Door de incrementele en iteratieve deployments wordt fast feedback mogelijk omdat fouten eerder in productie van de CI/CD secure pipeline worden waargenomen. Hierdoor zijn herstelacties sneller en goedkoper hetgeen leidt tot een waste reductie.

Titel Continuous Deployment
Auteur Bart de Best
ISBN 978-94-92618-51-1
Druk 1e
Publicatie 2021
Uitgever Leonon Media
Verkoop Contacteer dbmetrics
Werkboek /

 

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit het behandelen van Continuous Deployment aan de hand van een definitie, business case, architectuur, ontwerp en best practices. Begrippen die hierbij worden besproken zijn het veranderparadigma, het toepassen van Continuous Deployment, een stappenplan voor het planmatig inregelen van Continuous Deployment en vele patterns om deployments te laten plaatsvinden. Op deze wijze bent u snel weer up-to-date op het gebied van de DevOps ontwikkelingen op het gebied van Continuous Deployment.

/