06 26 55 40 90 bartb@dbmetrics.nl
Selecteer een pagina

Masterclass CE DEV engineer – NL

De functiegerichte opleiding voor CE Dev Engineer in een DevOps environment.

Prijs: € 1175,-
Duur: 2 dagen

1. Volgen van deze masterclass

  • De training Masterclass DEV engineer kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.
  • De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur.
  • De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur.
  • Inschrijven: mail naar bart@dbmetrics.nl

2. De content

De hoge time to market die tegenwoordig steeds meer de nieuwe normaal vormt vereist steeds meer van de ontwikkelaar (developer). Het volstaat niet om alleen snel software te schrijven. De software moet ook hoogwaardig zijn in termen van duurzaam, stabiel, hoge performance, et cetera. Dit betekent dat de beheersing van de risico (control) goed doordacht moet zijn. Dit vereist een hechte samenwerkg zowel de gebruikersorganisatie als de beheerders van de applicatie en de infrastructuur. De samenwerking van softwareontwikkeling (development) en infrastructuurbeheer (operations) om deze hechte samenwerking tot stand te brengen heeft de naam DevOps meegekregen.

In deze functiegerichte training leert u niet alleen het concept Development kennen maar ook de samenwerking met Operations zodat u goed voorbereid bent op de DevOps journey.

In drie dagen tijd worden alle aspecten behandeld die van belang zijn voor een CE Dev Engineer in een DevOps setting. Daarnaast is deze masterclass van belang voor CE Ops Engineer die de rollen van Developer en Operator willen samenvoegen tot een CE DevOps Engineer. Maar ook Scrum master, Product owners en andere functionarissen die een rol spelen in de opzet en werking van een effectief en efficient DevOps team kunnen met deze training nuttige inzichten krijgen hoe te komen tot een geoliede software delivery pipeline die een beoogde functionaliteit, hoge kwaliteit en time to market biedt. Dit bespaart u tijd in de volwassenwording van uw DevOps team.

De training wordt verzorgd door DevOps masters die hun sporen op het gebied van DevOps meer dan verdiend hebben en geven op basis daarvan vele praktijkvoorbeelden die u snel een goed overzicht geven van de mogelijkheden. Aansluitend aan de training CE Dev Engineer heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door ITMG gecertificeerde examen.

Deze training is een onderdeel van de Continuous Everything reeks van trainingen die dbmetrics verzorgt.

3. Uw profiel

U bent werkzaam in een DevOps team als Dev engineer of als Ops Engineer en wilt zich verder bekwamen en/of certificeren als Dev Engineer. Na het doorlopen van de CE Dev Engineer training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van DevOps middels de training DevOps CE Ops engineer of DevOps CE Controller. Daarnaast zijn er een tiental individuele DevOps CE trainingen zoals Continuous Assessment en Continuous Monitoring.

4. Inhoud en leerdoelen Masterclass CE Developer

In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

5. Voorkennis en ingangseisen Masterclass CE Developer

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze masterclass te volgen. Wel is het handig om kennis te hebben van  agile concepts zoals Agile Scrum en DevOps.

6. Trainingsduur en kosten

De Masterclass CE DEV Engineer training duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen: €1175,-Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Continuous Auditing

Bij deze training is het boek Continuous Development inbegrepen.

ISBN: 978-94-92618-64-1

7. Examen

De kosten voor het examen Continuous CE DEV Engineer  bedragen €225,- excl. BTW.

8. Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Continuous Everything DEV Engineer.

9. Docenten

dbmetrics werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

10. In-company

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

11. Advies en detachering

Bent u op zoek naar een ervaren DevOps Engineer, product owner of scrum master of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met dbmetrics.